prob

 

STOP 0x1000007E usbhub.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

Laatste update: 18 October, 2009 10:31

Meer informatie

Pas deze update toe als een of meer van de volgende problemen optreden nadat u een Windows Vista-computer uit de slaap- of sluimerstand hebt gehaald:
Een apparaat reageert niet meer of werkt niet meer goed. Mogelijk wordt een geel uitroepteken naast het apparaat weergegeven in Apparaatbeheer. Het kan ook zijn dat het apparaat niet in Apparaatbeheer wordt weergegeven. Het apparaat kan een vingerafdruklezer zijn, een afstandsbediening voor Windows Media Center, een optisch station, een FeliCa-lezer of een ander apparaat.
Nadat u de computer uit de slaap- of sluimerstand hebt gehaald, gebruikt u de optie Hardware veilig verwijderen om een apparaat te verwijderen op een draagbare Windows Vista-computer. In deze situatie kunt u het apparaat echter niet opnieuw aansluiten. Nadat dit probleem is opgetreden, reageert de computer mogelijk niet mee wanneer u de computer wilt afsluiten of opnieuw wilt opstarten.
Een apparaat zoals een vingerafdruklezer is niet beschikbaar voor gebruik in het welkomstscherm.
De LED-lampjes voor de functies NUM LOCK, CAPS LOCK en SCROLL LOCK op een USB-toetsenbord krijgen niet hun oorspronkelijke status terug nadat de computer uit de slaap- of sluimerstand is gehaald. Bovendien blijven deze lampjes nu uitgeschakeld, ongeacht de status van de bijbehorende toetsen.
In een foutbericht wordt gemeld dat een apparaat niet aan de Logo-vereisten voldoet.
Door deze update worden tevens twee problemen opgelost waarbij een stopfoutbericht van de volgende strekking wordt weergegeven.

Foutbericht 1:
STOP 127 PAGE_NOT_ZERO_NVIDIA_USB
Deze fout doet zich voor op een Windows Vista-computer met minimaal 2 GB RAM-geheugen en een nVidia nForce EHCI-controller.

Foutbericht 2:
STOP 0x1000007E usbhub.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Deze fout treedt op vanwege een conflictsituatie in het stuurprogramma Usbhub.sys. Deze conflictsituatie doet zich voor als een USB-apparaatstuurprogramma probeert de modus voor selectieve onderbreking te starten wanneer een eerder geannuleerde aanvraag voor een selectieve onderbreking nog niet volledig is verwerkt.

 

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door update 925528 te installeren. Ga naar de volgende Microsoft-website om deze update te installeren:
U kunt de volgende bestanden downloaden van het Microsoft Downloadcentrum:

Update voor Windows Vista (KB925528)

DownloadenHet pakket KB925528 nu downloaden.

Update voor Windows Vista, 64-bits versies (KB925528)

DownloadenHet pakket KB925528 nu downloaden.

 

Tekst uit dit Knowledge Base artikel.


Lost dit je probleem niet op, of heb je nog steeds vragen? We helpen je graag verder op Bitsforums.nl

pijl2 Terug naar de Probleemoplossing-index